Skip to main content

TASOITTEIDEN POISTOT JA HIONNAT

HTC hiomakoneet soveltuvat betonin, tasoitteiden, pinnoitteiden, luonnonkivi ym. pintojen hiontaan ja kiillotukseen.

Kuivahionnassa suuri ongelma on syntyvä pöly. HTC:n pölynimurit ja esierottajat tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan. Sykloni esierottajan ja tehokkaan imurin yhdistelmää käyttäen saadaan suurin osa hionnassa syntyvästä pölystä kerätty talteen siististi ja turvallisesti.

HTC-timanttihionta on kustannustehokas tapa poistaa vanhoja pinnoitteita/tasotteita. Työ on sujuvaa ja lopputulos palvelee myös työn seuraavaa vaihetta.

Uudesta betonilattiasta on poistettava sementtiliima, ennen tasoitteen ja pintamateriaalin asentamista. HTC hionta on tähän tarkoitukseen nopea ja edullinen vaihtoehto, sillä samalla lattiasta poistuu pienet epätasaisuudet. Näin saadaan tasoitteen määrää vähennettyä ja joissain tapauksissa tasoitetta ei tarvitse käyttää ollenkaan.

Tasoitteiden poisto tavanomaisilla menetelmillä, jyrsinnällä tai piikkauskoneilla, on todella työlästä. Se usein myös rikkoo hyvän betonipinnan. HTC -menetelmällä päästään sileään pintaprofiiliin.

MAALIN / PINNOITTEIDEN POISTO

Ongelmana uudelleen pinnoituksissa on vanhan maalin tai lakan poistaminen. HTC -menetelmällä saadaan kaikki maalit ja lakat helposti pois ja saadaan erittäin hyvä tartunta-alusta uudelleen pinnoitukseen.

JYRSINNÄT

Betonipintojen jyrsimemme sopivat useisiin erityyppisiin työkohteisiin. Niillä voidaan puhdistaa laajoja, avoimia betonilattiapintoja sekä poistaa vanhat päällysteet ja merkinnät betonista ja asfaltista. Nopea ja kustannustehokas tapa epäonnistuneiden valujen korjaukseen.