toteutamme laadukkaita betonilattioiden valuja, korjauksia ja pinnoitteita ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Palvelemme sinua vuosien kokemuksella ja RAUTAISELLA AMMATTITAIDOLLA ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Olemme olleet luotettava kumppani Jo vuodesta 1988 lähtien! ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

PÖLYTTÖMÄT SINKOPUHDISTUKSET URAKKAKOHTEISIIN

Sinkopuhdistuksella saamme lattiat puhdistettua täysin pölyttömästi. Lattiaa puhdistavana materiaalina ovat erikokoiset ja -muotoiset metallikuulat, jotka iskeytyvät kovalla voimalla lattiaan. Iskupaikassa on myös tehokkaan imurin imuaukko, joka imee pölyn ja kuulat pois; kuulat raskaampina palaavat uuteen kiertoon. Teräskuulan koolla ja sinkopuhaltimen kulkunopeudella säädetään puhalluksen syvyyttä ja tehokkuutta sekä lattian pintaprofiilia.

Vanhoja imubetoni- ja siroitelattioita pinnoittaessa, riittävän tartunnan takaamiseksi, sinkopuhdistus on ainoa oikea vaihtoehto. Käsin hierrettyyn betonilattiaan sinkopuhallus on yleensä liian tehokas, eli puhallusjälki tulee epätasaiseksi johtuen betonin heikosta pintakerroksesta.

Vanhojen ohutkalvolattiapinnoitteiden poistossa laite on erittäin tehokas ja soveltuu käytettäväksi hyvin tiloissa, joissa teollinen tuotanto on käynnissä. Menetelmä on pölytön ja hiljainen verrattuna muihin perinteisiin puhdistustapoihin.

Sinkopuhaltimemme MODUL 350 on tarkoitettu kuivien lattiapintojen kuten betoni-, asfaltti- ja teräspintojen sinkopuhaltamiseen.

PYYDÄ TARJOUS SINKOUSPUHDISTUKSESTA