Skip to main content

PINNOITE ON AINA OIKEA RATKAISU KUN ALUSTALTA VAADITAAN PALJON

Edustamamme tuotteet tunnetaan hyvästä laadusta. Olemme valinneet tuotevalikoimamme siten, että voimme tarjota kuhunkin käyttökohteeseen sopivimman pinnoitteen.

Pinnoitelattiat sopivat hyvin asuin-, teollisuus ja liikerakennuksiin. Yleisesti pinnoitteet jaetaan eri tyyppeihin kalvovahvuuden mukaan. Pinnoitekerroksen paksuus määrittää usein sen mekaanisen rasituksen keston. Ohuimmat imetys ja maalauskäsittelyt on suunniteltu kevyehköön kulutukseen. Paksut massalattiat on tarkoitettu kovaan teolliseen käyttöön.

Kun lattialta vaaditaan kosteussulkua, säänkestävyyttä, kulutuskestävyyttä, kemiallista kestävyyttä, siisteyttä, edustavaa ulkonäköä ja yksilöllisyyttä, on Akryyli- ja Hiertoepoksi pinnoitteet ainoa oikea ja toimiva ratkaisu olipa kyseessä yrityksen tai kodin tilat. Se on tehokas suoja mm. bakteereja vastaan. Jalkalistat estävät veden ja kosteuden pääsyn rakenteisiin.

Asuinrakennuksissa esim. pesutilat ja saunat, uima-allastilat, talon pyykkihuoneet, autotallit ja parvekkeet sekä harrastetilat Liike- ja teollisuusrakentamisessa esim. suurkeittiöt, pesutilat, puunjalostus-, elintarvike, kemian ja panimoteollisuus, teurastamot, kirjapainot, uimahallit, julkiset tilat, jne…

LATTIALAATOITUKSEN TILALLE SAUMATON VAIHTOEHTO!

Teollisuudessa lattiat ovat erilaisten koneiden ja laitteiden sekä materiaalikuljetusten alustana. Samalla ne ovat osa työntekijöiden välitöntä ympäristöä. Käsittelemätön betonilattia ei kestä pitkään siihen kohdistuvaa mekaanista ja kemiallista rasitusta. Ilman oikeaa pintakäsittelyä betonilattia saattaa kulua ja sen kunto heikentyä lyhyessäkin ajassa.

UUTUUS: DESIGNLATTIAT!

Yksilöllinen designlattia on osa tilan identiteettiä. Lattiatuotteemme mahdollistavat lähes rajattoman värivalikoiman ja antavat erilaisia kuviointimahdollisuuksia. Anna luovuutesi lentää – kovaa kulutusta kestävän lattian ei tarvitse olla tylsä!

Meillä on laaja lattiatuotteiden tuotevalikoima. Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla. Oikean käsittely-yhdistelmän valinnassa ja lattioiden pintakäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin!

OIKEIN VALITUN PINTAKÄSITTELY-YHDISTELMÄN EDUT:

  • Lisää betonilattian pintalujuutta
  • Estää pölyämistä
  • Helpottaa puhdistamista
  • Parantaa kulutuskestävyyttä
  • Parantaa sekä kemiallista että mekaanista kestävyyttä
  • Estää lian, öljyjen ja erilaisten kemikaalien imeytymistä
  • Valaisee huonetilaa
  • Kohentaa työympäristöä

Lisätietoja:

SL-hiutale epoksipinnoite elävöittää lattiaa. Kuvassa Nanten-värikartan sävyt.

HM-hiertomassapinnoite kestää suuria lämpötilan vaihteluja, esimerkiksi höyrypesua.

Akryylimassapinnoite kovettuu erittäin nopeasti. Soveltuu hygieenisyydeltään vaativiin tiloihin.

Epoksipinnoitteet soveltuvat kovaan teollisuuskäyttöön.

AKRYYLI- JA HIERTOEPOKSI VAKIOVÄRISÄVYT

(HUOM! Värisävyjä voidaan muutella!)

PYYDÄ TARJOUS LATTIASI PINNOITUKSESTA